Lars van der Werf

Lars van der Werf

Lars van der Werf (Rotterdam, 1987) is een jongeman met een baard die graag versjes schrijft en voornamelijk naar bluesmuziek luistert. Zijn versjes gaan over al die meisjes die niet bij hem willen blijven, alle dieren die om hem heen stappen en de onvermijdelijke seizoensveranderingen. In 2014 verscheen zijn bundel Versjes van Lars en in 2016 volgde Heb lief. Daarnaast verscheen Heb je vrienden lief: een vriendenboek voor volwassenen met de mooiste vragen en versjes van Lars!

Lars treedt tijdens je festival, bruiloft, op je verjaardagspartijtje, in je theater, in je boekhandel, op je bedrijfsfeestje of ergens anders graag voor je op met zijn versjes en verhalen. Naast een cabaretachtig optreden is ook een versjes-op-maat-sessie of een workshop versjes schrijven mogelijk en kan Lars bijvoorbeeld ook de presentatie van je evenement doen.

Mogelijkheden

Lars van de Werf reist door Nederland met zijn typemachine. Bij ieder evenement kan hij live versjes schrijven, dat doet hij niet alleen in opdracht van bezoekers, hij kan ook de sfeer van een evenement ter plekke in dichtvorm gieten. Een prachtige aanvulling op de meest uiteenlopende evenementen, waar iedere bezoeker aan het eind van de dag naar huis kan gaan met een persoonlijk versje van Lars.

Quotes

‘Het was leuk met Lars in de winkel. Ongelofelijk om te zien hoe hij rustig en aandachtig naar iedereen luistert. De essentie eruit pikt en er dan een wonderschoon gedichtje van maakt.’- Anneke Bensmann Boekhandel Bensmann & Blankestein Rotterdam

Vraag informatie aan
Versjes van Lars

Het is heel cheesy om te zeggen, maar het is wel waar: op elke bladzijde van dit boekje met versjes van de jonge dichter Lars van der Werf, zit in het papier en de drukinkt een glimlach voor op je gezicht verstopt.

Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen.

Dus schrijf de versjes vooral over in liefdesbrieven aan de liefde van je leven en op kaarten naar je moeder, dat vindt Lars helemaal niet erg. En lees ze elke dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder.

Heb lief

Een bundel versjes van Lars van der Werf is het ideale cadeautje voor geliefden, familie en iedereen die je een warm hart toedraagt. Zijn eerste boekje was een succes, net als zijn optredens, waarbij hij op verzoek versjes op maat schrijft. Met zijn tweede bundel Heb lief voorziet hij zijn vele fans van 120 gloednieuwe versjes.

Heb je vrienden lief

Een vriendenboek voor volwassenen met de mooiste vragen en versjes van Lars!

Online gaat het goed met onze vriendschappen: op Facebook, Twitter en Instagram hebben we vaak geen gebrek aan vrienden en volgers. Maar offline is het toch lastig om je vriendschappen te onderhouden. Met het Heb je vrienden lief – Vriendenboek voor volwassenen van Lars van der Werf heb je een goed excuus om persoonlijk met die ene vriend of vriendin af te spreken. En het is altijd handig om een boek te hebben waar iedereens favoriete recept in staat, of zijn of haar mooiste herinnering aan jou.
Met veel nieuwe versjes van Lars en een prachtige vormgeving is dit het ideale cadeauboek voor jezelf of voor je vrienden.